Miben segíthetünk?

Ezen az oldalon igyekszünk segítséget nyújtani mindenkinek, akinek a vegán életmódja kapcsán problémákkal, megpróbáltatásokkal, diszkriminációval vagy egyéb kellemetlenségekkel kell szembenézniük a mindennapjaik során.

A MAVEG folyamatosan igyekszik az egyesület igen fiatal voltából adódó kezdeti adminisztratív, szervezési és egyéb ügyes-bajos feladatok fokozatos elvégzése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetni a legfontosabb célkitűzéseire.

Ennek keretein belül elsőként a Közétkeztetési Munkacsoport munkájának eredményeképpen teszünk közzé egy fontos formalevelet.

Amennyiben Önnel vagy hozzátartozóival is előfordul olyan élethelyzet, amelyben a vegán életmódja miatt sérelem éri, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Közétkeztetés

Kedves Látogató!

Egyre több család fordult hozzánk azzal, hogy gyermekük számára a közétkeztetést, mint szolgáltatást nem szeretnék igénybe venni, és az ételt inkább otthonról kívánják bevinni, ezzel biztosítva gyermekük egészséges és a család erkölcsi világnézete szerinti nevelkedésének folyamatosságát.

Erre a jogszabályok alapján lehetőség van, ezért összeállítottunk egy levelet, ügyvéd jóváhagyásával, amelynek letöltésével, kitöltésével és az oktatási intézménybe való beadásával kérhető ez a lehetőség.

Köszönjük Jakus Orsolya édesanyának, és férjének, Jankovich Tibornak, mint ötletadóknak és az utat törőknek!

Kérjük, aki használja a levelet, és sikerrel jár vagy esetleg mégsem, ossza meg velünk tapasztalatait a e-mailcímen, hogy tudjunk segíteni, vagy örülni, és a naprakész információk birtokában még többeknek megoldást kínálni!

Fontos! Az otthonról biztosított étkezések esetén a felelősség minden esetben a szülőé. Ha szüksége van szakmai segítségre a gyermek teljes értékű étrendjének összeállításához, keress minket, tudunk ebben jártas dietetikust ajánlani.

Tisztelettel:
Magyar Vegán Egyesület – Közétkeztetési Munkacsoport