Zöldbajusz fotópályázat

Szereted a zöldturmixot? Tej, kakaó, tea vagy kávé helyett ezzel kezded a napot? Akkor ezt a fotópályázatot neked találtuk ki!

Legyen neked is zöldbajuszod!

Örökítsd meg zöldbajuszodat és küldd el nekünk!
Vond be nyugodtan a kisfiad, kislányod, anyukád, apukád, nagymamád vagy dédid! A zöldbajusz bármely korosztálynak jól áll!

Ha szeretnél a fotópályázaton részt venni, nem kell mást tenned, csak készíteni egy zöldbajuszos képet és elküldeni ennek az űrlapnak a segítségével!

Ha megjegyzésben megírod nekünk, miért szereted a zöldturmixot, annak külön örülünk, de ha csak fotót küldesz, azzal is ugyanolyan eséllyel indulsz az ajándékokért.

Miért épp Zöldbajusz?

A zöldturmix klorofilban, vasban, folsavban gazdag. Értékes ásványi anyagok, vitaminok és enzimek jutnak be vele a szervezetünkbe. Javítja az emésztést, energiát ad, rendszeres fogyasztása csökkenti a fáradtságérzetet. Rendkívül finom ital, amit gyakran kellene fogyasztania mindenkinek, hogy egészségesebb legyen és jobban érezze magát a bőrében.

Ezzel a pályázattal szeretnénk a zöldturmixot méltó helyére emelni a mindennapi étkezésben.

Ha nem tudod, hogyan kezdd

Ha felcsigáztunk, és belevágnál, de nem tudod, hogyan kezdd, van egy jó hírünk! A MAVEG egyik vegán dietetikusa, Magyarvári Szilvi, aki a Béke a tányéron blog szerzője is, összeállított egy 5 napos Zöldturmix Kihívást. Érdemes csatlakoznod a kihíváshoz, ezt ezen a Facebook oldalon tudod megtenni: https://www.facebook.com/events/228162041198762/

Ha te is beszállsz, dietetikusunk 5 napig végigvezet a zöldturmix kihíváson, tehát vásárlólistával, turmixreceptekkel, hasznos tudnivalókkal és minden nap új ötletekkel segít neked az új szokásod, napi rutinod kialakításában.

Tudnivalók a pályázatról

Meddig küldheted a fotót?

A pályázatban résztvevő fotódat 2018. szeptember 25-én, kedd éjfélig várjuk!

Hova küldd a fotót?

Itt találod az űrlapot. Az adataid kitöltése után tudod a fotót csatolni, és beküldeni nekünk.

Kit jutalmazunk?

Ez a pályázat kicsit más lesz, mint a megszokott. Szeretnénk, ha minden résztvevő egyenlő esélyekkel indulna, és nem az döntene, hogy kinek van több aktivizálható ismerőse. Ezért ezúttal nem a fotókra érkező like-ok száma lesz a döntő. Sorsolással fogjuk eldönteni, ki melyik ajándékcsomagot kapja. Így az esélyek tényleg egyenlőek!

Mik lesznek az ajándékok?

Sóker Zöldturmix Bár: 5 db 2,5 dl-es zöldturmix
Anyaparadicsom játék webáruház: Plan Toys békaetető környezetbarát fajáték
Bara Dekor: Egy újrahasznosítható papírtól készült zöld party box
Miaszösz textiljátékok: Bajszos róka textiljáték
HerbArting: Pezsgő fürdősó és kávés arclemosó
Perla: Perla organikus arctisztító olaj
Angol Kalauz: Angolozik a család könyv játékos otthoni nyelvtanuláshoz
KisTojás babajátékok: Kaktusz címkés babajáték
Symbyo gyerekruha: Őszi gyerek sapka-sál szett
Csillagfestés: 10 % kedvezmény kupon a Csillagfestés árából
Bébispenót Hozzátáplálási Webáruház: 1 db Crunchy Foodie bio babasnack és 1 db Anders epres bio csemege
Las Vegans: 2×5000 Ft-os utalvány, ami zöldturmixra, vegán hamburgerre és hasonló finomságokra használható fel a Las Vegans éttermeiben

Fontos! Minél többen vesznek részt a fotópályázaton, annál több ajándékfelajánlást tudunk szerezni. Megéri tehát fotót küldeni, megosztani, felhívni a pályázatra ismerőseid figyelmét is, hogy minél több ajándékcsomagot tudjunk átadni a végén!

Mikor sorsolunk?

A sorsolást és az eredményhirdetést 2018. szeptember 30-án vasárnap tartjuk. Hogy hogyan, az egyelőre legyen titok! Hamarosan mindent elárulunk!

Adatvédelmi szabályok

Azzal, hogy a fotópályázatra jelentkezel, azaz megadod az alábbi űrlapon az adataidat és beküldöd a Zöldbajusz-fotódat, nyilatkozol arról, hogy

  • a fotón te vagy egy olyan hozzátartozód, barátot látható, aki engedélyt adott neked a fotó megosztására, valamint
  • hozzájárulsz ahhoz, hogy a beküldött fényképet a MAVEG a Zöldbajusz kampány Facebook-oldalán, weboldalán, hírlevelében, Instagram oldalán, és a Zöldbajusz buli Facebook-eseményének oldalán megossza, használja, kizárólag a fotópályázattal és a Zöldbajusz kampánnyal kapcsolatban.

Vegyél részt te is, küldd el a Zöldbajusz-fotódat!